Läs mer om våra tjänster

Våra tjänster

PROJEKTERING
- VI MAXIMERAR
KUNDNYTTAN FÖR DIG

Det är viktigt att ha rätt underlag för projektering i ett projekt och vi bistår gärna med detta. Vad ska mätas in? Vilken mätmetod ska användas? Hur arbetar man med kodning och hur redovisar man en projekteringsinmätning? Vi gör vårt arbete utifrån dina önskemål men guidar dig givetvis med information om olika metoder, tillvägagångssätt och redovisningsalternativ om du vill. Vi kan hjälpa dig med svaren och vi kan således maximera kundnyttan i det vi levererar till dig.

Projekterings- och relationsunderlag

Inför ett byggprojekt kan vi hjälpa dig med projektering, det vill säga att ta fram ritningar och handlingar, ett så kallat projekteringsunderlag. Efter ett byggprojekt kan vi ta fram en relationshandling på hur bygget blev och eventuella förändringar från till exempel bygglovshandling, bygghandling och konstruktionshandling. Vi hjälper dig med;

  • Granskning av underlag
  • Projekteringsinmätning
  • Projekteringsunderlag
  • Relationsinmätning
  • Relationshandling och relationsunderlag

Kontroller

Det är viktigt att säkerställa att höjd och läge på ett bygge hamnar rätt. Det är likväl viktigt att kontrollmäta eventuella rörelser och sättningar i jorden. Vi kan bland annat hjälpa dig med;

  • Lägeskontroll
  • Höjdkontroll
  • Sättningsmätning och kontrollmätning (vid exempelvis sprängning och pålning)

 

Priser

Kontakta oss för mer information och priser. Och du, ovan punkter är bara ett urval av vad vi kan vara behjälpliga med så tveka inte att höra av dig om du behöver mäthjälp. Vi är ett kompetent team som arbetar med stora och mindre projekt, både mot privatpersoner och företag.

 

Vi utför all form av inmätning och utsättning i Örebro, Västerås, Eskilstuna, Skövde, Lidköping, Linköping, Norrköping samt resten av Örebro län, Mälardalen, Skaraborg och Östergötland. Vi är Carigon – din mätpartner. 

Projekt inom Projektering

Utvalda projekt

Carigon Örebro

HULINGE BRÄNSLEDEPÅ

Här eldas flera ton biobränsle varje år. Det upptäcktes dock för ett par år sedan att den gamla askan som…

Avslutat

Örebro
OBK
Carigon Örebro

SAMSALA etapp 2

Avslutat

Hallsberg
NCC
Carigon Örebro

SETRA TRÄINDUSTRI SKINNSKATTEBERG

Pågående

Skinnskatteberg
Setra
Carigon Skaraborg

RÖDJAN ANSTALT

Pågående

Mariestad
NCC

Läs mer om våra tjänster