Vi är Carigon – din mätpartner

EN STABIL PARTNER

Vi arbetar med all form av mätning och vi arbetar både mot företag och privatpersoner.  Vi tar oss an alltifrån stora projekt till mindre, enklare, arbeten. I dagsläget är vi fördelade på fyra större områden där merparten av våra projekt pågår – i Örebro med omnejd, Skaraborg, Mälardalen och Östergötland.

Med vår långa erfarenhet av mätning känner vi oss bekväma med att utföra alla typer av mätuppdrag och att verkligen göra det med kvalitet. Vi vet nämligen att mätningen är en otroligt viktig del i alla skeenden av ett projekt.

FLERA ÅTERKOMMANDE KUNDER

För oss handlar mätningen inte bara om att utföra ett efterfrågat jobb utan även om att vara ett stöd och ta ansvar för att optimera våra kunders behov. För oss är det viktigt att ha en bra dialog med våra kunder både före och under projektets gång för att kunna leva upp till de önskemål och förväntningar du som kund har.

Vi levererar bra resultat till våra kunder och flera av våra kunder är återkommande. Varför? Jo, för att vi är engagerade och kunniga i det vi gör. Vi tycker att vårt arbete är roligt och vi vill alltid utvecklas!

Vi vill erbjuda vår kvalitativa mätning till ännu fler

Vi är duktiga på det vi gör och vi vill erbjuda vår kvalitativa mätning till ännu fler. Vi vill således växa både där vi redan verkar men även i fler områden. Om du eller någon du känner är intresserad av att arbeta som mättekniker har ni hittat rätt. Vi är ett samansvetsat team som erbjuder både den erfarne och den mer oerfarne mätteknikern en precis lagom stor utmaning! Läs mer här.

Kontakta oss

INLED EN DIALOG OM FRAMTIDEN

Tveka inte att kontakta någon av våra medarbetare för att få hjälp med det du behöver, låt oss ta ansvar och sköta om dina behov inom mätning.