Vi söker mättekniker till Mälardalen

Är du vår nästa mättekniker i Mälardalen?

Om oss

Carigon Mälardalen startade 2020 och arbetar med all form av mätning i området. Till området räknas bland andra Västerås, Eskilstuna och Enköping med omnejd.

Carigon Mälardalen är ett dotterbolag till Carigon Sverige som startade i slutet av 2017 för att primärt verka i Örebro med omnejd. Idag finns Carigon även i Mälardalen, Skaraborg och Östergötland – men Carigon Sverige utför arbeten även utanför dessa områden. Vi är ett team på över 20 personer varav 6 är anställda i Mälardalen.

Vi vet att mätningen är en otroligt viktig del i alla skeenden av ett projekt och för oss är det av största vikt att göra vårt arbete med kvalitet samt att vara ett stöd för våra kunder.

Vi har flera pågående projekt och vi behöver nu bli fler!

Om tjänsten

Som mättekniker hos oss ingår bland annat följande arbetsuppgifter:

  • Du medverkar i olika projekt.
  • Du arbetar med mätinstrument och gör utsättningar, inmätningar, kontrollmätningar, modellbyggande, mängdregleringar och olika former av scanning.
  • Du kommer att fördela din tid både ute på arbetsplatser och på kontoret/hemma. Vi har ett kontor i Västerås, men möjligheten till att arbeta hemifrån finns.
  • Du granskar ritningar.
  • Du genomför kalibreringar.
  • Du gör utsättningsdata genom digitala handlingar.
  • Du arbetar ibland individuellt och ibland i grupp beroende på vilket/vilka projekt du är en del av. Projekten kan vara alltifrån stora bostadsbyggen och industrier till tomtgränser och villor, stora vägprojekt till mindre gatuarbeten. Projekten kan vara kortvariga eller sträcka sig över flera år.

Vem är du?

Vi söker dig som är erfaren mättekniker eller dig som är nyexaminerad. Tidigare erfarenhet är meriterande men inte ett krav. Det är viktigt för oss att hitta en person som vill lära, utvecklas och leverera ett gediget resultat till våra kunder.

Du är tekniskt intresserad och vi ser att du är ansvarstagande, initiativtagande och strukturerad. Du är noggrann och uppmärksammar detaljer och avvikelser. Eftersom du arbetar både med dina kollegor och gentemot våra kunder är det viktigt att du har både vilja och förmåga att samarbeta.

Krav

B-körkort är ett krav.

Mycket goda kunskaper i svenska, i tal och skrift.

Vad erbjuder vi dig?

Vi är ett företag som värnar om våra anställda. Vi erbjuder dig ett varierat arbete med många bollar i luften. Du arbetar med frihet under ansvar och blir en del av vårt team där du får möjlighet att utvecklas och växa. Vi har givetvis kollektivavtal (Innovationsavtalet), tjänstepension, friskvårdsbidrag och möjlighet att delvis arbeta hemifrån.

Tjänsten startar så snart som möjligt. Provanställning kan komma att tillämpas. Intervjuer kommer ske löpande så kontakta oss så snart som möjligt vid intresse.

Du kan läsa mer om oss och vad vi gör på våra sociala medier!

Kontakta oss

Om du har frågor kring tjänsten, är intresserad av att söka den eller vill ses för att förutsättningslöst möte hör du av dig till:

Emil Wahlström
VD / Ägare / Mättekniker, Carigon Mälardalen AB
tel. 070-288 55 24
emil.wahlstrom@carigon.se

Frågor?

Sed et fermentum leo. Maecenas nunc lectus, cursus ut maximus ligula ante, accumsan in nibh quis, ultricies vestibulum sem.

Adrian Carlsson
070 – 123 45 78
adrian@carigon.se