Carigon med hjärtat
- nu skänker vi en gåva till Lekterapin på USÖ

Att barn får springa, skratta, leka och umgås med sina vänner önskar vi alla barn. Men ibland är verkligheten inte sådan. Lekterapin på Universitetssjukhuset i Örebro är en verksamhet med syfte att uppmuntra barn med svåra akuta och kroniska sjukdomar utan krav på specifik diagnos. Så här beskriver de vad en gåva kan ge:

”Pengarna som kommer till oss på lekterapin går till vår verksamhet som är för barn 0–18 år. Det kan vara till olika typer av leksaker in till lekterapin eller till skåpet med leksaker som vi tar in till de barn som inte kan komma ut till lekterapin. Leksaker till tex. stora lekrummet med dock- och matlagningshörna, lek- och bygghörna med tågbana, bilar, lego, djur mm. Eller spel och pussel till spelhörnan. Vi köper även in olika typer av pyssel och målarmaterial till ateljén. Vi köper presenter som ska finnas till barn som fyller år när de är hos oss och ibland köper vi mer riktade presenter eller uppmuntran till barn och ungdomar som behöver det. Pengar från det kontot går även till att kunna gå och köpa glass eller bjuda på fika och annat mys på lekterapin/Läkparken”

Självklart vill vi vara med och bidra till denna fantastiska verksamhet för att försöka glädja och underlätta för barn i en annars svår och jobbig situation – då agerar vi med hjärtat.

Läs mer om vårt initiativ Carigon med hjärtat här.

 

Nyheter inom samma bolag

Läs också om det här

2024-03-01

Carigon med hjärtat – fortsatt sponsor till Falu IF

2024-01-23

Vi söker mättekniker som kan tänka sig att veckopendla!