Carigon med hjärtat
- vårt sätt att bidra till
ett bättre samhälle

Människors välmående är viktigt

För oss är människor viktiga – och människors välmående är viktigt. Redan från start har vi på Carigon värnat om andra människor och skänkt gåvor till välgörande ändamål och sponsrat idrottslag och föreningar. Det var lika viktigt för oss då som nu.

Carigon med hjärtat är ett initiativ startat 2023. Carigon med hjärtat är vårt sätt att lyfta fram viktiga ämnen men framför allt vårt sätt att försöka stötta och hjälpa till på det sätt vi som företag kan. Initiativet grundar sig i att vi vill göra skillnad, och även det lilla kan göra mycket ibland!

Om vi kan bidra till att ett barn får ett leende på läpparna, att en kvinna får en säkrare vardag eller att en idrottare får möjlighet att göra det den älskar mest, då har vi agerat – med hjärtat.

Varje år ger vi minst ett bidrag

Varje år skänker vi minst en gåva till de som behöver det lite extra, sponsrar ett lag för att uppmuntra idrottandet och god hälsa eller på annat sätt engagerar oss i att fler ska få det lite bättre.

Det finns en rad olika viktiga välgörande ändamål som vi kan skänka gåvor till. Vi skänker gåvor i första hand lokalt, till de områden vi är verksamma i. Men, vi kan även skänka gåvor till aktörer som agerar i Sverige som stort, internationellt eller globalt.

Föreningar, klubbar och lag som vi tror lite extra på kan vi sponsra. De ska vara placerade och aktiva i Sverige, i första hand lokalt i de områden vi är verksamma i.

Nyheter inom samma bolag

Läs också om det här

2024-06-04

Vi söker mättekniker till Östergötland

2024-06-04

Vi har hjälpt Östansjö IF med linjeutsättning – med hjälp av roboten TinySurveyor!