Nu vill vi utöka vår verksamhet till Dalarna
– är du vår blivande mätchef?

Carigon Sverige startade i slutet av 2017 för att arbeta med all form av mätning i Örebro med omnejd. Sedan dess har vi utökat vår verksamhet och finns även i Mälardalen, Skaraborg och Östergötland med ett team på totalt 25 personer!

Vi vet att mätningen är en otroligt viktig del i alla skeenden av ett projekt och för oss är det av största vikt att göra vårt arbete med kvalitet samt att vara ett stöd för våra kunder.

Nu vill vi expandera och bli verksamma i Dalarna och vi söker nu dig som vill driva verksamheten framåt, leda andra och vara ute på arbetsplatser och genomföra mättekniska uppdrag på ett professionellt och kvalitetsmedvetet sätt.

Om tjänsten

Som mätchef hos oss ingår bland annat följande arbetsuppgifter:

  • Du kommer, i samförstånd med chefer på Carigon Sverige, att driva verksamheten framåt.
  • Du kommer att ansvara för den vardagliga verksamheten.
  • Du kommer att leda och ingå i ett team där du har personalansvar.
  • Du kommer medverka i olika projekt och utföra all form av utsättning och inmätning, modellbyggande, mängdregleringar, kontrollmätningar, scanningsuppdrag, utsättningsdata genom digitala handlingar med mera.
  • Du kommer ibland arbeta individuellt och ibland i grupp beroende på vilket/vilka projekt du är en del av. Projekten kan vara alltifrån stora bostadsbyggen och industrier till tomtgränser och villor, stora vägprojekt till mindre gatuarbeten. Projekten kan vara kortvariga eller sträcka sig över flera år.
  • Möjlighet att delvis arbeta hemifrån finns.

 

Vem är du?

Vi söker dig med mångårig erfarenhet av mätning/yrket. Du trivs med att leda andra men vill även vara ute på fält och utföra mättekniska uppdrag. Vi ser att du brinner för kundservice och att du är tillmötesgående, flexibel och strukturerad. Du är en person som ser positivt på utmaningar och är lösningsfokuserad ut i fingerspetsarna.

I rollen ingår att söka nya kunder och uppdrag, att ta beslut och du behöver även ha förmåga att kunna prioritera men också att prioritera om när ny information eller nya uppdrag inkommer. Vi ser att du är ansvarstagande, initiativtagande och har ett stort engagemang.

Det är meriterande om du tidigare har arbetet som mätchef och/eller haft ansvar för personal- och ekonomifrågor. Det är viktigt för oss att hitta en person som är driven, som vill utvecklas och som vill leverera ett gediget resultat till våra kunder.

Krav

B-körkort är ett krav.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig en mycket spännande möjlighet att vara med från uppstart av verksamheten där du har stor möjlighet att påverka samtidigt som du har flera mätchefer att diskutera och bolla idéer med på andra orter under resans gång.

I övrigt erbjuder vi ett varierat arbete med många bollar i luften. Du arbetar med frihet under ansvar och blir en del av vårt team där du får möjlighet att utvecklas och växa.

Vi är ett företag som värnar om våra anställda. Vi går under Innovationsavtalet och har tjänstepension, friskvårdsbidrag och möjlighet att delvis arbeta hemifrån.

Tjänsten startar så snart som möjligt. Provanställning kan komma att tillämpas. Intervjuer kommer ske löpande så kontakta oss så snart som möjligt vid intresse.

Om du har frågor kring tjänsten, är intresserad av att söka den eller vill ses för att förutsättningslöst möte hör du av dig till Emil Carlsson på tel. 070-288 25 40 eller på emil@carigon.se.

Du kan läsa mer om oss och vad vi gör på våra sociala medier.

Frågor?

Sed et fermentum leo. Maecenas nunc lectus, cursus ut maximus ligula ante, accumsan in nibh quis, ultricies vestibulum sem.

Adrian Carlsson
070 – 123 45 78
adrian@carigon.se