Möt delägarna av Carigon Skaraborg: ”Vi har verkligen intressanta år framför oss”

Carigon Sverige växer! Sedan ett och ett halvt år tillbaka har dotterbolaget Carigon Skaraborg varit i gång. Inom en snar framtid öppnar de sitt kontor i Skövde som utgångspunkt för verksamheten – med spännande projekt i rullning och flera nya på ingång ser delägarna Christoffer och Pontus fram emot resan tillsammans.

Christoffer Gustavsson och Pontus Hermansson är sedan oktober delägare i verksamheten. Just nu har Carigon Skaraborg ytterligare två anställda, Jennifer och Philip. Och i maj börjar en till person. Verksamheten har redan mycket jobb på ingång – efter bara ett och ett halvt år.

 

Prestigelöst samarbete

Christoffer är utbildad lantmätare och fastnade direkt för Carigon Sveriges koncept och verksamhet när han blev kontaktad av dem. Pontus har arbetat med mätning sedan 2008 och har gedigen erfarenhet inom branschen. Nu är de samarbetspartners och berättar att de kompletterar varandra väl:

– Det bästa av allt är att vi är väldigt prestigelösa mot varandra och det finns en trygghet i det, berättar Pontus. Vi vill åt samma håll och båda är väldigt drivna med att komma dit. Och då känns det helt rätt att samarbeta.

– Pontus har grym erfarenhet inom denna bransch och det är han jag går till för att diskutera och lösa svåra utmaningar. Jag ser verkligen fram emot resan med både honom och Carigon Skaraborg, säger Christoffer.

 

Värdefull stöttning av Carigon Sverige

Carigon Skaraborg följer samma linje som Carigon Sverige och de arbetar mot gemensamma mål. Pontus och Christoffer berättar att de har bra stöttning av ägarna Emil och Adrian.

– De har stor erfarenhet av att driva företag och det är skönt att känna att man har dem i ryggen, berättar Pontus.

När de pågående projekten i Mariestad är färdigställda är målet att kundbasen breddats och att Skaraborg blir en plats med goda förutsättningar för framtida verksamhet – och just nu ser det ut att bli precis så.

– Det är jättekul att det går så pass bra och att efterfrågan är hög. Vi har verkligen intressanta år framför oss, säger Pontus.

Nyheter inom samma bolag

Läs också om det här

2024-02-20

Projekt tillsammans med NCC: Borgunda Vattenverk bygger tillbyggnad för att öka och bibehålla kvalitén på råvattnet

2024-01-23

Vi söker mättekniker till Skaraborg