”En extremt bra start på 2022”

Sedan Carigon grundades 2017 har företaget växt kontinuerligt och etablerat både ett och två nya kontor. Vad händer på de olika kontoren? Här är lägesrapporter från Carigon Örebro, Skaraborg och Mälardalen.

 

Carigon Örebro: ”Bästa våren hittills”

I Örebro har Carigon haft en hektisk vår, där projekten och förfrågningar från både befintliga och många nya kunder har kommit in.

– Vi har haft en extremt bra start på 2022, det är den bästa våren hittills faktiskt, säger Emil Carlsson på Carigon Örebro. Vi har fått in många nya kunder och tittar vi inför hösten är det redan nu många projekt som ska dra i gång.

– Våra senaste förstärkningar i Örebro är Emma och Sebastian så vi är sju mättekniker nu, men för att möta efterfrågan framåt håller vi intervjuer löpande med nya kandidater, så det är ingen omöjlighet att vi växer och blir fler i höst. Det är ett angenämt problem för oss och får ses som ett tecken på att vi gör något rätt.

 

Carigon Skaraborg: ”Ett stort och lite annorlunda projekt”

I Skaraborg pågår arbetet för fullt för Carigon att etablera det nya kontoret och med Anstalten Rödjan. Tidsplanen för det omfattande projektet sträcker sig ända fram till 2025.

– Det är roligt, det är ett stort och lite annorlunda projekt, säger Kim Jonsson på Carigon Skaraborg om Anstalten Rödjan. Nu håller vi på med stommen på hus 2 och grunden för hus 3 och 4. Sammanlagt är det sju hus i första etappen så vi har inte ens kommit halvvägs än, men det går bra!

– Det är jag och Kristoffer som är här, han började hos oss för ett halvår sen ungefär. Han är jättebra, väldigt duktig, och har jobbat på Mariestads kommun tidigare. Framåt är vårt mål att etablera oss på riktigt här i Skaraborg, med nya kollegor och fler nya projekt.

 

Carigon Mälardalen: ”Alltid öppna för fler ansökningar”

I Mälardalen har Carigon aktiva projekt i både Västerås och Eskilstuna varav de två största är heltidsprojekt som utförs åt NCC och PEAB. Nyligen har Carigon Mälardalen även förstärkts med en ny mättekniker till teamet.

– Så sent som förra veckan anställde vi Hanna som är en riktig stjärna, säger Emil Wahlström på Carigon Mälardalen. Hanna har gått en mätutbildning som hon avslutar nu under våren och har visat under sin praktik att hon är riktigt duktig, nyfiken och genuint intresserad så det känns superkul.

– Annars har vi haft en stark och stabil orderingång under året och går redan i tankar om att bli ytterligare en mättekniker, så vi är alltid öppna för fler ansökningar till Mälardalen.

Nyheter inom samma bolag

Läs också om det här

2024-05-08

Vi söker mättekniker till Mälardalen

2024-04-24

Vi söker mättekniker till Örebro med omnejd