Emanuel är ny delägare i Carigon Mälardalen: ”Det är det här jag har sökt efter”

Sedan april har Emanuel Aronsson varit delägare i Carigon Mälardalen tillsammans med Emil Wahlström. De har flera stora projekt i gång och samarbetet rullar på precis som det ska. Nu ser de fram emot tiden som väntar och har stora visioner om att växa som bolag.

I april anslöt Emanuel till teamet hos Carigon Mälardalen. Emil som varit med sedan starten kontaktade Emanuel för ett jobb som mättekniker – men med Emanuels erfarenhet och kvalifikationer som bakgrund, fick han i stället senare förfrågan om att bli delägare. Och nu har de arbetat tillsammans i ett halvår.

– Det har gått jättebra! Jag kom snabbt in i teamet. Det är alltid mycket nytt i början, men nu efter sex månader känner jag mig verkligen grundad här. Det är det här jag har sökt efter också, att få vara mer delaktig i att driva bolag. Jag känner att det var rätt nästa steg, berättar Emanuel.

– Det funkar kanon med Emanuel, jag är helnöjd. Det är jätteroligt! säger Emil.

Ett starkt team: ”Vi har väldigt mycket erfarenhet i gruppen”

Teamet på Carigon Mälardalen består av sex personer med gedigen erfarenhet inom mätning, och samarbetet mellan alla i gruppen fungerar bra. Emil och Emanuel har delat upp arbetet mellan sig på sina största kunder PEAB och NCC, men i övrigt flyter samarbetet på naturligt:

– Vi snackar hela tiden. Alla i teamet är självgående och det rullar på. Vi har väldigt mycket erfarenhet i gruppen och alla har fullt upp just nu. Det är ett riktigt bra gäng, säger Emanuel.

Att vara med och forma en företagskultur och se till att alla trivs på sin arbetsplats, är något som både Emanuel och Emil uppskattar med att vara delägare.

– Vi jobbar i samklang med Carigon Sverige. Vi har samma synsätt på hur vi vill att anställda ska ha det på jobbet och hur man förhåller sig till våra kunder, berättar Emil.

Stora projekt som väntar: ”Det är mycket spännande på gång”

Just nu har Carigon Mälardalen flera projekt i gång, både mindre och riktigt stora uppdrag. Ett projekt som kommer fortlöpa under flera år framåt är det nya akutsjukhuset i Västerås, som innefattar byggnation av nya lokaler på hela 75 000 kvadratmeter.

– Vår vision framåt är att alla ska ha det bra hos oss. Och att våga växa som bolag, såklart. Vi har fullt att göra nu och det är mycket spännande på gång, säger Emanuel.

 

 

Nyheter inom samma bolag

Läs också om det här

2024-05-08

Vi söker mättekniker till Mälardalen

2023-11-27

Carigon är mätpartner när Creo Infrastuktur bygger om bron över Svartån i Forsby