Carigon kommer till Östergötland!

Vi expanderar och från och med början av juli 2023 så finns vi även i Östergötland. Om du ser en grön bil märkt Carigon – då är det vår nya medarbetare Joakim Lagerwall som kommer åkandes. Joakim bor i Linköping och kommer att utföra mättjänster i hela Östergötland. Han har flerårig erfarenhet i branschen med utsättning inom hus, mark och anläggning. Redan inledningsvis kommer Joakim att ha flera uppdrag att arbeta med, men vi tar gärna emot förfrågningar om du behöver mäthjälp.

– Det ska bli kul att börja jobba hos Carigon. Jag ser verkligen fram emot att få utvecklas mer i min nuvarande roll, samt ta mig an nya utmaningar, säger Joakim Lagerwall.

”Rätt person för att driva Carigon Östergötland framåt”

– Vi är glada att kunna rekrytera en person som Joakim, hans arbetssätt och personlighet är det som Carigon står för. Vi är övertygade om att Joakim är rätt person för att driva Carigon Östergötland framåt och på sikt bygga upp ett starkt mätteam i området, säger Emil Carlsson, delägare av Carigon Sverige AB.

 

Är du intresserad av våra tjänster i Östergötland?

Är du som företagare eller privatperson intresserad av våra tjänster? Tveka inte att höra av dig till oss för att få hjälp med det du behöver. Vi tar gärna hand om dina behov inom mätning och vi tar ansvar för att optimera nyttan för dig. Vi är helt enkelt – din mätpartner.

Vill du arbeta med oss i Östergötland?

Är du eller någon du känner intresserad av att arbeta som mättekniker i Östergötland – skicka in en spontanansökan till oss redan idag.

Nyheter inom samma bolag

Läs också om det här

2024-06-04

Vi söker mättekniker till Östergötland

2024-05-06

Carigon Östergötland – flera pågående projekt och en ny kollega på plats