fbpx
×
2021-04-21

Vi söker mättekniker till Carigon Mälardalen

Carigon fortsätter växa och söker nu fler duktiga mättekniker till Mälardalen.

Vi söker dig som är en social och framåt person som gärna får ha minst två års erfarenhet som mättekniker.

Är det dig vi söker?

 

Kontakta Emil Wahlström med din ansökan och eventuella frågor:

 

Ring: 070-288 55 24

Skicka mejl till: emil.wahlstrom@carigon.se

 

Mer om tjänsten

 

Tjänsten är på heltid och vi har för avsikt att anställa så snart som möjligt, men senast till hösten när fler stora projekt väntas starta.

I rollen som mättekniker på Carigon Mälardalen arbetar du både i grupp och på egen hand med utgångspunkt från Västerås, men du har även möjlighet att utgå från ditt eget hem. Därför är det viktigt du både fungerar bra i grupp och tycker om att ta eget ansvar där du planerar din tid. På Carigon Mälardalen erbjuder vi alla typer av mättjänster, från kalkyl och projektering till bygg/anläggning och drönarflygning.

 

Mer om Carigon Mälardalen

 

Carigon Mälardalen är dotterbolag till Carigon Sverige AB och är verksamt i hela Mälardalen med huvudkontor i Västerås.

Idag består Carigon Mälardalen av ett team på tre duktiga mättekniker som på ett socialt och trevligt sätt bemöter både kunder och medarbetare och hjälper till med deras behov. På ett aktivt sätt tar vi ansvar för det jobb vi utför och vi verkar ständigt för att optimera nyttan för våra kunder.

Med vår långa erfarenhet av mätning känner vi oss bekväma med att utföra alla typer av mätuppdrag och att verkligen göra det med kvalitet. Vi anser att mätningen är en otroligt viktig del i alla skeenden av ett projekt. Bland våra tjänster finns kalkyl, projektering, anläggning, maskinstyrning, bygg, scanning och drönarflygning.

 

Vi ser framemot din ansökan!

Äldre Nyheter

2021-07-15

Vi söker mättekniker till Carigon Sverige AB

Carigon Sverige fortsätter att växa och därför söker vi nu fler duktiga mättekniker. Vi söker framförallt mättekniker som kan utgå från Skaraborg där vi har flera stora och fleråriga projekt. Är det dig vi söker?

2021-04-22

Slobodan på plats i Kumla – här växer Kungsparken fram

Kungsparken byggs i Kumla. Här blir det ett nytt vård- och omsorgsboende med 126 lägenheter på totalt 10 000 kvadratmeter. Slobodan Pavlovic som i oktober blev en del av Carigon berättar mer om både sig själv och projektet där OBK är totalentreprenör.

2021-03-16

48 bostadsrätter byggs i Västerås: ”Alltid kul att arbeta med PEAB”

Projekt Tallgläntan byggs i Västerås tillsammans med PEAB. Mitt i snöyran arbetar Elinore Johansson – en av Carigons senaste förstärkningar – med att sätta ut hissgropar och fundament till de nya byggnaderna.

2021-02-25

Helt ny stadsdel växer fram i Västerås: ”Vårt andra projekt i området”

Ett år har gått sedan Emil och Erik startade upp Carigons dotterbolag i Mälardalen. Nu har verksamheten tagit fart ordentligt. Ett av flera projekt som är igång är trygghetsboendet i den helt nya stadsdelen Södra Källtorp i Västerås.

2021-02-02

Nytt reningsverk byggs i Nora: ”Många nya bekantskaper”

Det första spadtaget togs i november. Sedan dess har cirka 12 000 kubikmeter jord schaktats bort utifrån maskinstyrningsfilerna som Carigon skapat. Nu pågår ett omfattande arbete med pålutsättningen för vad som blir ett nytt reningsverk i Nora.

2020-11-05

Möt vår nya specialist på drönarflygning: ”Otroligt användbar teknik”

Med Pontus som drönarspecialist breddar Carigon sin verksamhet och kommer nu att kunna erbjuda fler typer av tjänster inom modern mätteknik.

2020-08-26

Finplanering som gör kulturen tillgänglig för alla

Kulturkvarteret växer fram i Örebro. Med sin spegelblanka fasad är det en iögonfallande byggnad som smälter in och sticker ut på samma gång. Vad som däremot inte är lika synligt är hur kulturen tillgängliggörs genom noggrann finplanering.

2020-08-06

Nytt kontorshus vid sjukhuset i Örebro

Carigon har fått förtroendet som mätpartner när ett nytt kontorshus byggs vid Universitetssjukhuset i Örebro. Det stora byggprojektet kallas för IT-huset och leds av NCC i ett partneringsamarbete.

2020-05-18

Vi söker mättekniker – bli en del av vårt team i Örebro

Är du en erfaren mättekniker? Då kan du bli vår nya kollega. Nu vill vi växa med fler duktiga mättekniker som kan vara med och driva företaget framåt när efterfrågan på våra mättjänster är – och förväntas fortsätta vara – stor.

2020-02-06

Carigon expanderar – öppnar dotterbolag i Mälardalen: ”Vi är redo!”

Carigon har växt och finns nu även i Mälardalen. Bakom satsningen står Emil Wahlström och Erik Johansson som båda blir delägare och mättekniker i dotterbolaget.

scroll top button