Nu söker vi erfaren mättekniker till Skaraborg

Carigon Skaraborg vill bli fler!

Är du en erfaren mättekniker med driv och engagemang? Trivs du med att arbeta med frihet under ansvar? Vill du ha möjlighet att utvecklas i din roll tillsammans med dina kollegor? Tveka då inte att söka till Carigon Skaraborg. Vi är ett sammansvetsat team på 5 anställda i regionen, och en del av Carigon Koncernen där vi totalt är närmare 20 personer. Vi vet att mätningen är en otroligt viktig del i alla skeenden av ett projekt och för oss är det av största vikt att göra vårt arbete med kvalitet samt att vara ett stöd för våra kunder.

Vi har flera pågående projekt och vi behöver nu bli fler!

 

Om tjänsten

Vi söker dig med erfarenhet av yrket som mättekniker. Utbildning inom området är meriterande men inte ett krav. Det är viktigt för oss att hitta rätt person – en person som är självgående, som vill utvecklas och som vill leverera ett gediget resultat till våra kunder.

Du är tekniskt intresserad och vi ser att du är ansvarstagande, initiativtagande och strukturerad. Du är noggrann och uppmärksammar detaljer och avvikelser. Eftersom du arbetar både med dina kollegor och gentemot våra kunder är det viktigt att du har både vilja och förmåga att samarbeta.

 

Krav

B-körkort är ett krav.

 

Vad erbjuder vi dig?

Vi är ett företag som värnar om våra anställda. Vi erbjuder dig ett varierat arbete med många bollar i luften. Du arbetar med frihet under ansvar och blir en del av vårt team där du får möjlighet att utvecklas och växa i din roll.

Vi går under Innovationsavtalet och tjänsten startar så snart som möjligt. Provanställning kan komma att tillämpas med syfte att övergå i tillsvidareanställning. Intervjuer kommer ske löpande så kontakta oss så snart som möjligt vid intresse.

Kontaktuppgifter

Har du frågor kring tjänsten, är intresserad av att söka den eller vill ses för att förutsättningslöst möte?

Kontakta

Pontus Hermansson, VD / Ägare / Mättekniker på Carigon Skaraborg AB
tel. 070-288 89 40
pontus@carigon.se

Vi finns även på LinkedIn, Facebook och Instagram.

Frågor?

Sed et fermentum leo. Maecenas nunc lectus, cursus ut maximus ligula ante, accumsan in nibh quis, ultricies vestibulum sem.

Adrian Carlsson
070 – 123 45 78
adrian@carigon.se