fbpx
×
2020-02-06

Carigon expanderar – öppnar dotterbolag i Mälardalen: ”Vi är redo!”

Carigon har växt och finns nu även i Mälardalen. Bakom satsningen står Emil Wahlström och Erik Johansson som båda blir delägare och mättekniker i dotterbolaget.

– När möjligheten dök upp var det ett väldigt enkelt beslut, säger Erik Johansson.

Carigon startades i Örebro i slutet av 2017. Nu, drygt två år senare, var det dags att expandera. Det nya dotterbolaget kommer att vara verksamt i hela Mälardalen och har redan tagit sig an sina första projekt. För delägarna Emil Wahlström och Erik Johansson känns det som ett naturligt steg efter deras tio respektive sju år i branschen.

– Det känns tryggt att vi har lång erfarenhet i mätbranschen. Vi är mer än redo för det här, säger Erik.

– Vi kompletterar varandra på ett fint sätt så det känns hur bra som helst, särskilt med Carigon Sverige i ryggen, fortsätter Emil.

De båda delägarna ser positivt på framtiden och störst fokus ligger på att bygga upp en bra orderstock och att fortsätta på samma spår som Carigon i Örebro, med hög kvalitet i alla led.

– Kunden ska känna sig trygg med vårt arbete. Vi tänker till för att hitta de bästa möjliga lösningarna och har tydliga rutiner för att säkerställa högsta möjliga kvalitet, säger Erik och Emil instämmer.

– Det ska bli ett kul år med mycket jobb och förhoppningsvis många projekt! Vi är otroligt taggade på 2020, avslutar Emil.

Äldre Nyheter

2020-11-05

Möt vår nya specialist på drönarflygning: ”Otroligt användbar teknik”

Med Pontus som drönarspecialist breddar Carigon sin verksamhet och kommer nu att kunna erbjuda fler typer av tjänster inom modern mätteknik.

2020-08-26

Finplanering som gör kulturen tillgänglig för alla

Kulturkvarteret växer fram i Örebro. Med sin spegelblanka fasad är det en iögonfallande byggnad som smälter in och sticker ut på samma gång. Vad som däremot inte är lika synligt är hur kulturen tillgängliggörs genom noggrann finplanering.

2020-08-06

Nytt kontorshus vid sjukhuset i Örebro

Carigon har fått förtroendet som mätpartner när ett nytt kontorshus byggs vid Universitetssjukhuset i Örebro. Det stora byggprojektet kallas för IT-huset och leds av NCC i ett partneringsamarbete.

2020-05-18

Vi söker mättekniker – bli en del av vårt team i Örebro

Är du en erfaren mättekniker? Då kan du bli vår nya kollega. Nu vill vi växa med fler duktiga mättekniker som kan vara med och driva företaget framåt när efterfrågan på våra mättjänster är – och förväntas fortsätta vara – stor.

2020-03-30

Intervju med Carigons VD: ”Vi har ännu bättre förutsättningar i år”

Stora projekt, avgörande tillfällen, anställningar och expansion. Carigon grundades i slutet av 2017 och har nu varit verksamma i drygt två år. Joel Ringnander som är VD för Carigon reflekterar över de fartfyllda åren som varit.

2019-12-11

Nytt projekt åt YLAB

Byggfirman YLAB ansvarar över entreprenaden för Mios nya lokaler i Boglundsängen, Örebro. Carigon har fått i uppdrag att vara deras mätpartner genom projektet.

2019-08-28

Kulturkvarteret i Örebro

Sedan starten i maj 2018 har Carigon varit involverade i det stora projektet Kulturkvarteret i centrala Örebro. Mätningsarbetet har både varit utmanande och väldigt roligt, berättar Johan Åberg från Carigon.

2019-06-19

3D-modellsritning över lägenhetshus levererad åt White Arkitekter

Med hjälp av en 3D Scanner kunde Carigon leverera ett punktmoln av byggnaden som Arkitektbyrån White fått i uppdrag att rita en ombyggnation på.

2019-06-19

Uppdaterad hemsida

Vi kan nu med glädje meddela att vi har uppdaterat vår hemsida ytterligare.

scroll top button