fbpx
×
2021-04-21

Vi söker mättekniker till Carigon Mälardalen

Carigon fortsätter växa och söker nu fler duktiga mättekniker till Mälardalen.

Vi söker dig som är en social och framåt person som gärna får ha minst två års erfarenhet som mättekniker.

Är det dig vi söker?

 

Kontakta Emil Wahlström med din ansökan och eventuella frågor:

 

Ring: 070-288 55 24

Skicka mejl till: emil.wahlstrom@carigon.se

 

Mer om tjänsten

 

Tjänsten är på heltid och vi har för avsikt att anställa så snart som möjligt, men senast till hösten när fler stora projekt väntas starta.

I rollen som mättekniker på Carigon Mälardalen arbetar du både i grupp och på egen hand med utgångspunkt från Västerås, men du har även möjlighet att utgå från ditt eget hem. Därför är det viktigt du både fungerar bra i grupp och tycker om att ta eget ansvar där du planerar din tid. På Carigon Mälardalen erbjuder vi alla typer av mättjänster, från kalkyl och projektering till bygg/anläggning och drönarflygning.

 

Mer om Carigon Mälardalen

 

Carigon Mälardalen är dotterbolag till Carigon Sverige AB och är verksamt i hela Mälardalen med huvudkontor i Västerås.

Idag består Carigon Mälardalen av ett team på tre duktiga mättekniker som på ett socialt och trevligt sätt bemöter både kunder och medarbetare och hjälper till med deras behov. På ett aktivt sätt tar vi ansvar för det jobb vi utför och vi verkar ständigt för att optimera nyttan för våra kunder.

Med vår långa erfarenhet av mätning känner vi oss bekväma med att utföra alla typer av mätuppdrag och att verkligen göra det med kvalitet. Vi anser att mätningen är en otroligt viktig del i alla skeenden av ett projekt. Bland våra tjänster finns kalkyl, projektering, anläggning, maskinstyrning, bygg, scanning och drönarflygning.

 

Vi ser framemot din ansökan!

Äldre Nyheter

2022-08-17

Mälarsjukhuset bygger 45 000 nya kvadratmeter för akutvård: ”Känns lite extra speciellt”

Sedan våren 2021 arbetar mättekniker Erik Johansson heltid på projektet i Eskilstuna som är ett av länets största byggprojekt någonsin och ska stå klart år 2025.

2022-07-13

Nytt kvarter byggs på Öster Mälarstrand i Västerås: ”Älskar mitt jobb”

183 nya hyreslägenheter, ett parkeringsgarage i två plan och över 10 000 m² grund. När Kvarter Förseglet tar form är Carigons mättekniker Elinore Johansson på plats.

2022-05-25

”En extremt bra start på 2022”

Sedan 2017 har Carigon växt kontinuerligt och etablerat både ett och två nya kontor. Vad händer på de olika kontoren? Här är lägesrapporter från Carigon Örebro, Skaraborg och Mälardalen.

2022-02-17

Nytt bostadsområde i Hallsberg: ”Vi förbereder för 32 tomter”

Samsala etapp 2 är projektnamnet för det nya bostadsområdet som förbereds i Hallsberg. Här är vi på plats och mäter in det nya områdets vatten och avlopp, gator och belysning på beställning av NCC.

2022-01-10

Lär känna bröderna Carlsson – medgrundare av Carigon: ”Nästa steg är att starta i Skaraborg”

Emil och Adrian Carlsson var med och grundade Carigon Sverige AB när det begav sig och har sedan dess varit med under alla steg längs vägen. Nu är nästa mål att starta upp i Skaraborg.

2021-07-15

Vi söker mättekniker till Carigon Sverige AB

Carigon Sverige fortsätter att växa och därför söker vi nu fler duktiga mättekniker. Vi söker framförallt mättekniker som kan utgå från Skaraborg där vi har flera stora och fleråriga projekt. Är det dig vi söker?

2021-04-22

Slobodan på plats i Kumla – här växer Kungsparken fram

Kungsparken byggs i Kumla. Här blir det ett nytt vård- och omsorgsboende med 126 lägenheter på totalt 10 000 kvadratmeter. Slobodan Pavlovic som i oktober blev en del av Carigon berättar mer om både sig själv och projektet där OBK är totalentreprenör.

2021-03-16

48 bostadsrätter byggs i Västerås: ”Alltid kul att arbeta med PEAB”

Projekt Tallgläntan byggs i Västerås tillsammans med PEAB. Mitt i snöyran arbetar Elinore Johansson – en av Carigons senaste förstärkningar – med att sätta ut hissgropar och fundament till de nya byggnaderna.

2021-02-25

Helt ny stadsdel växer fram i Västerås: ”Vårt andra projekt i området”

Ett år har gått sedan Emil och Erik startade upp Carigons dotterbolag i Mälardalen. Nu har verksamheten tagit fart ordentligt. Ett av flera projekt som är igång är trygghetsboendet i den helt nya stadsdelen Södra Källtorp i Västerås.

2021-02-02

Nytt reningsverk byggs i Nora: ”Många nya bekantskaper”

Det första spadtaget togs i november. Sedan dess har cirka 12 000 kubikmeter jord schaktats bort utifrån maskinstyrningsfilerna som Carigon skapat. Nu pågår ett omfattande arbete med pålutsättningen för vad som blir ett nytt reningsverk i Nora.

scroll top button